Adviseur vastgoed

Zorggroep Elde Maasduinen zijn actief op het gebied van ouderenzorg. We staan voor een aangenaam leven, wonen naar wens en zorg en ondersteuning dichtbij. Kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel. Of dat nu bij de cliënt thuis is of in een van onze woonzorgcentra in de regio Midden/Noordoost-Brabant. 

Leefplezier en twinkeling, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in de zorg in Brabant. Daar staan wij voor. Met 2000 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten wij ons dag en nacht in voor de zorg van 3500 cliënten. Niet alleen in het verpleeghuis of gecombineerd zorgwooncomplex, maar ook bij thuiszorgcliënten. Dit doet we in dorpen en wijken in het hart van Brabant. Een gebied waar niet alleen de cliënten wonen, maar ook veel medewerkers en vrijwilligers hun thuis vinden. Plaatsen waar het dorpse gevoel verankerd is en het fijn wonen en werken is.

De functie in hoofdlijnen

Als adviseur vastgoed ben je belast met het ontwikkelen van (grootschalige) bouwkundige projecten en het volgen van deze projecten. Je bent verantwoordelijk voor de strategische agenda waarin de lange termijn aan vastgoedontwikkelingen zijn beschreven. Je draagt hierbij zorg voor het opstellen van het programma van eisen en vraag je offertes aan. Je stelt kostenramingen en investeringsbegrotingen op, je beheert en bewaakt het projectbudget tijdens de realisatie. Daarnaast ben je de regievoerder voor de juridische zaken, zoals bouwaanvragen en bestemmingsplannen, hierin heb je afstemming met de bestuurlijke gemeente. Je geeft advies aan de Raad van Bestuur over en bijdragen aan uit de organisatie opkomende bouw- en huisvestigingsvraagstukken. Verankeren van duurzaamheid en eventuele innovatieve voorstellen zijn van belang bij de functie-uitoefening.  

Wij vragen

Wij zoeken een gedreven pragmatisch adviseur vastgoed met goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een afgeronde bouwkundige HBO+/WO opleiding, bij voorkeur aangevuld met installatie technische kennis. Daarnaast heb je een gedegen financieel inzicht en kennis van en/of ervaring met ruimtelijke ordeningsrecht. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met de aansturing en uitvoering van bouwtrajecten. Je hebt affiniteit met het duurzaam maken van gebouwen.

Wij bieden

Een tijdelijk contract voor de periode van drie jaar. De functie van adviseur is marktconform ingedeeld conform FWG 70 (minimaal € 4.319,02 en maximaal € 6.512,17 bruto fulltime per maand). Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VTT. De CAO kent een eindejaarsuitkering van 7.4%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken.

Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen. 

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Een toetsing bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.