Ergotherapeut (2018-90)

Zorggroep Elde is actief op het gebied van ouderenzorg. Wij staan voor een aangenaam leven, wonen naar wens en zorg en ondersteuning altijd dichtbij. Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Of dat nu bij de cliënt thuis is of in een van onze woonzorgcentra in de regio Noordoost-Brabant. Elke dag zetten ruim 1200 bevlogen medewerkers zich in om cliënten zorg en een aangename woon- en leefomgeving te bieden. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers combineren eigentijdse zorgverlening met prettig werken. Zij zetten zich in voor werk dat er toe doet! Medewerkers van Zorggroep Elde ontwikkelen zich tot eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk.

De functie in hoofdlijnen

Als ergotherapeut maak je deel uit van een multidisciplinair samengesteld team en draag je een professionele verantwoordelijkheid. Het draait in de functie om het verlenen van ergotherapeutische zorg naar de wensen van de zorgvrager, rekening houdend met professionele en multidisciplinaire kaders.  Op deze manier draag je bij aan een aangenaam leven van de cliënt.

Je taken zijn:

  • Onderzoeken, behandelen en begeleiden van intramuraal wonende cliënten en cliënten van de dagbehandeling;

  • Opstellen van behandelplannen;

  • Geven van richtlijnen aan verplegend/verzorgend personeel;

  • Bieden van extramurale ergotherapie;

  • Overdragen en afstemmen van werkzaamheden met collega’s.

Wij vragen

Je hebt een HBO-opleiding ergotherapie en bent geregistreerd in het kwaliteitsregister of het basisregister. Je bent bij voorkeur bekend met neuro-revalidatie, PRPP, A-one en/of AMPS. Je denkt multidisciplinair en werkt zelfstandig. Je hebt goede contactuele eigenschappen. Ervaring met de ouderenzorg is een pré, zowel in cure als care-diensten.

Wij bieden

Een oproepcontract voor waarneming tijdens ziekte, vakantie en drukte. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 55 (minimaal € 2.435,72 en maximaal € 3.866,52). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 7.4%. Zorggroep Elde heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken, die gunstig zijn voor onder andere het leasen van een auto en afsluiten van diverse verzekeringen. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.