Huishoudelijk medewerkers - Thuiszorg

Werken met thuiswonende cliënten doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Zorggroep Elde is een organisatie met bevlogen medewerkers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn levensverhaal centraal stelt.

Thuis Zorggroep Elde is een moderne organisatie en werkt met zelforganiserende wijkteams. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige zorg thuis aan alle doelgroepen zoals; ouderen, burgers met een psychiatrische grondslag, burgers met een niet aangeboren hersenletsel, burgers in de laatste levensfase, ect. in de gemeenten Boxtel, Haaren, Sint Michielsgestel, Vught en Schijndel. Daarnaast biedt Thuis Zorggroep Elde huishoudelijke hulp op maat aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Enthousiaste medewerkers zorgen er zelf voor dat de klanten tevreden zijn met de juiste zorg en ondersteuning mede door te participeren binnen sociale netwerken van cliënt en wijkteam!

Medewerkers van Zorggroep Elde ontwikkelen zich tot eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk. Daarnaast vind je het leuk om in een team te werken en ben je flexibel.

De functie in hoofdlijnen

Als huishoudelijk medewerker ben je verantwoordelijk voor het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden, met inachtneming van de zelfredzaamheid van de cliënt. Waar nodig maak je zelfstandig een planning van de te verrichten huishoudelijke werkzaamheden. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in het observeren en signaleren van veranderingen op het gebied van huishoudelijk, lichamelijk en psychisch functioneren, en maak je dit zo nodig bespreekbaar met de wijkverzorgende. Indien nodig heb je contact met mantelzorgers over de afstemming van huishoudelijke werkzaamheden.

Wij vragen

  • Kennis van diverse huishoudelijke taken en schoonmaaktechnieken is vereist;

  • Je beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden;

  • Je bent flexibel in werktijden en beschikbaarheid;

  • Je werkt graag met mensen en bent in staat om veranderingen in de zorgvraag te signaleren;

  • Het is een vereiste dat je zelfstandig kunt werken;

  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een auto en woonachtig in de gemeente Boxtel, Haaren,  Sint-Michielsgestel of in de directe omgeving.

Wij bieden

Een tijdelijk contract voor de periode van één jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van huishoudelijk medewerker thuiszorg is ingedeeld in HbH (minimaal € 1.684,44 maximaal € 2.105,53). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 7.4%. Zorggroep Elde heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken, die gunstig zijn voor onder andere het leasen van een auto en afsluiten van diverse verzekeringen. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen. 

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.