Open Sollicitatie

Op vele fronten ondersteunt Zorggroep Elde ouderen bij een zo aangenaam mogelijk leven en comfortabel wonen. Thuis of in een van onze woonzorgcentra. Elke locatie heeft een eigen karakter. Cliënten kunnen kiezen waar zij zich het meest thuis voelen. Persoonlijke aandacht met oog voor wat iemand écht belangrijk vindt, daar gaat het ons om. Ons aanbod is breed: van (specialistische) zorg, behandeling en wijkverpleging tot dagbesteding, gemaksdiensten of een bed & breakfast.

Cliënten geven ons hoge waarderingen. Voor de tweede keer zijn we uitgeroepen tot 3e beste werkgever van Nederland. De variatie in locaties en diensten maken Zorggroep Elde een interessante en aantrekkelijke werkgever. Er isaandacht voor jou, jouwtalenten en je ontwikkelingsmogelijkheden.

Als eigentijdse professional ben je goed in je vak en kun je goed samenwerken. Ben je ondernemend, ruimdenkend en gastvrij, dan zien we je graag als onze nieuwe collega! 

 

Dorpshuis De Vlaswiek

In Dorpshuis De Vlaswiek wonen in totaal 32 bewoners met dementie. Samen met naasten, vrijwilligers en inwoners uit Liempde zetten we ons in voor een zo aangenaam mogelijk leven voor de bewoners.

 

Hofjeshuis Vinckenrode

Kleinschalig wonen en een informele sfeer kenmerkt Vinckenrode. De locatie heeft 31 verpleeghuisplaatsen. De bewoners van aanleunwoningen zijn nauw betrokken bij Vinckenrode.

 

Residentiehuis Elisabethsdael

In het Residentiehuis is het comfortabel en zelfstandig wonen in een beschermde, veilige omgeving. Er zijn 26 appartementen voor 1 à 2 personen verspreid over begane grond en drie verdiepingen.

 

Buitenhuis

Het Buitenhuis is een moderne kleinschalige woonvoorziening voor 22 bewoners met dementie. Bewoners Daarnaast heeft het Buitenhuis 6 bed & breakfastkamers.

Zorgexpertisehuis Liduina

Het Zorgexpertisehuis biedt een fijne woonomgeving voor 178 bewoners met somatische aandoeningen of dementie. We hebben veel expertisefuncties in huis: hospice, revalidatieafdeling, speciale afdeling voor mensen met complex gedrag of ernstig overgewicht.

 

Molenweide, Nieuw Beekvliet en Şefkat

Leefstijlgerichte en cultuurspecifieke zorg hoort bij Zorggroep Elde. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we goed in. Daarom openen we in het najaar 2017 een Wereldhuis. Een huis waar culturen en religies elkaar ontmoeten en bewoners hun tradities en leefstijl zoveel mogelijk kunnen voortzetten. Voor het Wereldhuis worden de locaties Şefkat, Nieuw Beekvliet en Molenweide samengevoegd.


Ontmoetingshuis De Beemden

Ontmoetingshuis De Beemden is een fijne plek om te wonen voor mensen met geheugenproblemen en mensen die gedurende de dag ondersteuning nodig hebben op lichamelijk gebied. De locatie beschikt over ruime kamers voor 125 bewoners.

 

Simeonshof

Wijkhuis Simeonshof beschikt over 41 ruime verpleeg- en verzorgingshuisappartementen. De locatie doet haar naam eer aan en vormt een levendig middelpunt in de wijk.


Thuis Zorggroep Elde

Thuis Zorggroep Elde biedt diensten aan huis voor jong en oud. Dat varieert van persoonlijke verzorging, intensieve verpleegkundige en verpleegtechnische zorg, hulp bij het huishouden, individuele begeleiding, dagopvang en gemaksdiensten. Wij werken in kleinschalig teams, zijn makkelijk bereikbaar en kunnen snel schakelen.


De functie in hoofdlijnen

Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Zorggroep Elde is een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn levensverhaal centraal stelt. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening willen we liefdevol zorgen voor onze cliënten. Als verzorgende verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze cliënten, waarbij een klantgerichte bejegening, van zowel cliënten, familie als collega's, een cruciale rol speelt. Liefdevol, bevlogen, ruimdenkend, gastvrij en professioneel vormen de kern van onze visie op zorgverlening. Deel jij onze visie? Dan maken we graag kennis met jou!

Wij vragen

Medewerkers van Zorggroep Elde ontwikkelen zich tot eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk.

Wij bieden

Zorggroep Elde kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, fietsenplan en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering van 7% en kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen bij ondernemers in de regio met de kortingspas voor medewerkers.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.