Open Sollicitatie

Zorgexpertisehuis Liduina in Boxtel, onderdeel van Zorggroep Elde, biedt verpleging en verzorging, revalidatie en reactivering aan 84 somatische cliënten en 93 psychogeriatrische (PG) cliënten. Dagelijks kunnen externe cliënten gebruik maken van de dagbehandeling. Liduina biedt ook palliatieve zorg middels haar Hospice. In de zorgverlening van Liduina staat belevingsgerichte zorg centraal. Naast professionele deskundigheid is het vooral van belang dat cliënten en familieleden zich

Thuis Zorggroep Elde is een moderne organisatie en werkt met zelforganiserende wijkteams. Zij levert kwalitatief hoogwaardige zorg thuis aan alle doelgroepen in de gemeenten Boxtel, Haaren, Sint Michielsgestel, Vught en Schijndel. Daarnaast biedt Thuiszorg Elde huishoudelijke hulp op maat aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Enthousiaste medewerkers zorgen er zelf voor dat de klanten tevreden zijn met de juiste zorg en ondersteuning mede door te participeren binnen sociale netwerken van cliënt en wijkteam!

Wijkhuis Simeonshof in Boxtel, onderdeel van Zorggroep Elde, biedt wonen en zorg met een kleinschalige en informele sfeer. Het woon-zorgcentrum beschikt over 44 verzorgingsplaatsen en biedt tal van welzijnsdiensten met een sterke oriëntatie op de aanleunwoningen rondom het complex. Woon-zorgcentrum Simeonshof werkt intensief samen met woon-zorgcentrum St. Jozef te Esch, onderdeel van Zorggroep Elde. Ook dit woon-zorgcentrum kenmerkt zich door een informele, kleinschalige en dorpse sfeer. St. Jozef beschikt over 13 psychogeriatrische (PG) verpleeghuisplaatsen en 11 verzorgingshuisplaatsen. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers combineren eigentijdse zorgverlening met prettig werken. Zij zetten zich in voor werk wat er toe doet!

Ontmoetingshuis De Beemden in Sint-Michielsgestel, onderdeel van Zorggroep Elde, biedt zorg- en dienstverlening binnen een gastvrije en informele ambiance in een fraai pand in een groene omgeving. Het woon-zorgcentrum beschikt over 73 verzorgingsplaatsen en 65 verpleegplaatsen. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers combineren eigentijdse zorgverlening met prettig werken. Zij zetten zich in voor werk wat ertoe doet!

Woon-zorgcentra Vinckenrode, onderdeel van Zorggroep Elde, bieden zorg- en dienstverlening waarbij kleinschaligheid en een informele sfeer centraal staan. De woon-zorgcentra beschikken over 26 verzorgingshuisplaatsen en 30 verpleeghuisplaatsen en bieden tal van welzijnsdiensten met een sterke oriëntatie op de aanleunwoningen rondom het complex. Woon-zorgcentra Elisabethsdael en Vinckenrode werken intensief samen met het tot de zorggroep behorende woon-zorgcentrum De Vlaswiek in Liempde. Ook dit woon-zorgcentrum kenmerkt zich door een informele, kleinschalige en dorpse sfeer. Dit woon-zorgcentrum beschikt over 32 verpleeghuisplaatsen. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers combineren eigentijdse zorgverlening met prettig werken. Zij zetten zich in voor werk wat er toe doet!

Het Buitenhuis in Esch is een gemoderniseerde kleinschalige woonzorglocatie voor 22 bewoners met geheugenproblemen (deels collectief gefinancierd en deels particulier). Het bed & breakfast van het Buitenhuis biedt een goed alternatief voor het relatief duurdere zorghotel. De dienstverlening van het Buitenhuis kenmerkt zich door een hoge mate van aandacht voor de wensen van de cliënt en de focus op hospitality en exclusieve serviceverlening. Er wordt gewerkt volgens het principe van een zelf organiserend team.

Zorggroep Elde is actief op het gebied van ouderenzorg. Wij staan voor een aangenaam leven, wonen naar wens en zorg en ondersteuning altijd dichtbij. Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Of dat nu bij de cliënt thuis is of in een van onze woonzorgcentra in de regio Noordoost-Brabant.

Elke dag zetten ruim 1200 bevlogen medewerkers zich in om cliënten zorg en een aangename woon- en leefomgeving te bieden.

In 2014 is Zorggroep Elde voor de derde maal op een rij uitgeroepen tot één van de koplopers in de zorg in Nederland. Dat kan alleen met de inzet van professionele medewerkers en vrijwilligers, die respect hebben voor de verschillende tradities, culturen en religies van iedereen die een beroep op ons doet. In de verbinding die zij met onze cliënten maken ligt onze kracht.

Financiën & Control is verantwoordelijk voor de administratievoering, de interne- en externe verslaggeving en ICT/automatisering. De afdeling draagt tevens zorg voor de planning- en control cyclus van de gehele Zorggroep. Zij voert het financiële beleid van de Zorggroep uit en beheert het vermogen en de liquiditeiten.

De functie in hoofdlijnen

Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Zorggroep Elde is een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn levensverhaal centraal stelt. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening willen we liefdevol zorgen voor onze cliënten. Als verzorgende verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze cliënten, waarbij een klantgerichte bejegening, van zowel cliënten, familie als collega's, een cruciale rol speelt. Liefdevol, bevlogen, ruimdenkend, gastvrij en professioneel vormen de kern van onze visie op zorgverlening. Deel jij onze visie? Dan maken we graag kennis met jou!

Wij vragen

Medewerkers van Zorggroep Elde ontwikkelen zich tot eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk.

Wij bieden

Zorggroep Elde kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, fietsenplan en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering van 7% en kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen bij ondernemers in de regio met de kortingspas voor medewerkers.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.