Hoe kan ik mezelf (blijven) ontwikkelen?

Is een baan in de zorg jouw ambitie, maar beschik je niet over de juiste opleiding? Zorggroep Elde heeft verschillende mogelijkheden als je een opleiding wilt volgen. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden voor het volgen van een opleiding, bijvoorbeeld tot verzorgende IG.

Leren en werken

De combinatie van werken en leren is mogelijk via een BBL (beroepsbegeleidende leerweg) opleiding. We maken afspraken over je contracturen, begeleiding en leerwensen. Bij een contract van 32 uur ontvang je per week een lesdagvergoeding van acht uur. Dat betekent dat  lestijd vergoed wordt door Zorggroep Elde. Daarnaast krijg je direct per maand een leerlingsalaris . 

Vanaf de eerste dag maak je onderdeel uit van een team en word je intensief begeleid door werkbegeleiders en een praktijkopleider.

Heb je interesse, klik dan hier.

"Zorgen voor anderen heb ik altijd fijn gevonden. Het is heel eenvoudig: van dit werk krijg ik voldoening, omdat ik hulp kan bieden aan mensen die het hard nodig hebben. Daarom werk ik als Verzorgende IG op een afdeling voor dementerende ouderen en studeer ik nog door voor Verpleegkundige. De bewoners zijn heel gelukkig met wat ik voor hen kan doen, en dat maakt mij weer gelukkig. Zorgen doe ik met mijn hart."

Peggy van Wijk                           De Vlaswiek