Zorggroep Elde past in je leven

Zorggroep Elde maakt werk van een zo aangenaam leven voor haar cliënten. Alle medewerkers, in welke functie dan ook, leveren daaraan een professionele bijdrage. Dat maakt dat jouw werk ertoe doet! Bij de cliënt die thuis woont of op één van onze locaties in de omgeving van Boxtel. Niet voor niets is ons motto: Zorggroep Elde, past in je leven!

Kiezen

De cliënt die bij ons komt wonen kan kiezen waar hij zich het beste thuis voelt. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Onze locaties en thuiszorg zijn zo verschillend dat er veel uitdaging en afwisseling zit in het werken bij Zorggroep Elde. Je ontmoet mensen met verschillende leefstijlen en culturele en religieuze achtergronden. We zijn benieuwd naar wat het beste bij je past.

Eigentijds professional

Zorggroep Elde is voortdurend op zoek naar eigentijdse professionals. Mensen die goed zijn in hun vak, maar ook willen meegroeien met alle veranderingen in de zorg. De eigentijdse professional is ingespeeld op alle veranderingen en wil zich blijven ontwikkelen.

Jij bent de professional die ondersteunend is in wat de cliënt zelf kan en wil doen. Die ondernemend en leergierig is, graag samenwerkt en een ander goed kan aanvoelen. Je kunt je vinden in onze kernwaarden - liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogen en professionaliteit en laat ze terugkomen in je werk.

We doen het goed

Dat onze cliënten en medewerkers tevreden zijn horen we vaak. Niet voor niets zijn we uitgeroepen tot derde beste werkgever van Nederland en krijgen we negens en tienen van onze cliënten. Laten we het Gouden Keurmerk voor al onze locaties en de thuiszorg niet vergeten.