VRIJWILLIGERSWERK

Vrijwilligers: onmisbaar!

Een groot aantal zeer betrokken vrijwilligers biedt voor onze cliënten altijd net dát beetje extra. Dat wordt zeer gewaardeerd en daarom blijft Zorggroep Elde op zoek naar uitbreiding van het aantal vrijwilligers. Wilt u een handje helpen? Dat kan. Voor elk van onze locaties kunnen wij extra handen gebruiken.

Zorggroep Elde is altijd op zoek naar bevlogen vrijwilligers. Want wij weten uit ervaringen en horen van onze cliënten dat vrijwilligers een belangrijke bijdrage leveren aan een aangenaam leven. Wij waarderen uw hulp zeer bij uiteenlopende activiteiten. U voert extra vrijwillige activiteiten uit die nooit door een beroepskracht worden uitgevoerd, activiteiten die boven op bestaande activiteiten worden georganiseerd en het leven van de bewoners veraangenamen. Dat kan zijn: ontspanningsactiviteiten, een uitje met de duofiets, samen een spelletje doen, naar muziek luisteren, een boodschap doen of wandelen. Helpen bij de maaltijden of bij het koffie drinken behoort ook tot de mogelijkheden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd?  Wij nemen contact op wanneer u uw gegevens hier achter laat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen Zorggroep Elde en de afspraken die we samen aan gaan als u bij ons als vrijwilliger aan de slag gaat.

"Ik ben actief bij allerlei activiteiten, zoals bij de handverzorging en de Lunchclub met ouderen die dementie hebben. Als het nodig is, help ik ook bij andere dingen. Vrijwilligers zijn bij Zorggroep Elde betekent voor mij: gezelligheid, vriendschap, behulpzaamheid en heel veel voldoening."

Marion Meijs
vrijwilliger bij Elisabethsdael

vrijwilliger in winkel