VRIJWILLIGERSWERK

Vrijwilligers: uw bijdrage maakt het verschil!

Een groot aantal zeer betrokken vrijwilligers biedt voor onze cliënten altijd net dát beetje extra in een zo aangenaam mogelijk leven. Dat wordt zeer gewaardeerd en daarom blijft Zorggroep Elde Maasduinen op zoek naar uitbreiding van het aantal vrijwilligers. Wilt u een handje helpen? Dat kan. Voor elk van onze locaties kunnen wij extra handen gebruiken bij zeer uiteenlopende en vooral extra activiteiten die het leven van de bewoners veraangenamen. Dat kan zijn: ontspanningsactiviteiten, een uitje met de duofiets, samen een spelletje doen, naar muziek luisteren, een boodschap doen of wandelen. Helpen bij de maaltijden of bij het koffie drinken behoort ook tot de mogelijkheden. Veelal zijn het activiteiten waar de verzorging te weinig tijd voor heeft, terwijl het de dag voor cliënten zoveel mooier kleurt. Voor cliënten en de verzorging betekent uw komst dus veel. 

Vrijwilliger worden?

Bent u geïnteresseerd en wilt u vrijwilliger worden. Dat kan heel eenvoudig. Wij nemen contact op wanneer u uw gegevens hier achter laat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen Zorggroep Elde Maasduinen en de afspraken die we samen aan gaan als u bij ons als vrijwilliger aan de slag gaat.

"Ik ben actief bij allerlei activiteiten, zoals bij de handverzorging en de Lunchclub met ouderen die dementie hebben. Als het nodig is, help ik ook bij andere dingen. Vrijwilligers zijn bij Zorggroep Elde betekent voor mij: gezelligheid, vriendschap, behulpzaamheid en heel veel voldoening."

Marion Meijs
vrijwilliger

vrijwilliger in winkel